VIDEO // Acoperișul deteriorat de vânt al unei case din Comrat, reparat cu sprijinul lui Ilan Șor

Filantropul Ilan Șor, așa cum se obișnuiește în situații de urgență, a răspuns imediat la cererea locuitorilor unei case din Comrat, care l-au rugat să repare acoperișul clădirii avariat de rafalele de vânt.

Acoperișul clădirii a fost aproape complet smuls de vântul puternic, care a afectat localitatea. Ploile torențiale, ninsorile și alte intemperii ar fi putut provoca daune grave întregii clădiri. Locuitorii au apelat la bașcanul Evghenia Guțul și Ilan Șor pentru a rezolva problema. Cu eforturi concertate, echipa lui Ilan Șor din autonomie a reușit să rezolve problema.

“Acoperișul a fost reparat din fonduri extrabugetare, cu ajutorul filantropului Ilan Șor. Datorită lui, vedem fețele fericite ale locuitorilor din Comrat. Pentru că liderul nostru a fost și rămâne mereu sensibil la problemele oamenilor”, a declarat Evghenia Guțul.

În cadrul lucrărilor au fost utilizate materiale de înaltă calitate, asigurând astfel o durată lungă de viață a acoperișului și o bună rezistență la influențele externe. În plus, a fost instalat un sistem de scurgere a apelor pluviale, care anterior lipsea.

Evghenia Guțul a dat asigurări că proiectele menite să rezolve problemele locuitorilor din autonomie vor continua cu sprijinul lui Ilan Șor.

“Acesta nu este ultimul proiect. Vor mai fi și altele. Avem multe solicitări din partea locuitorilor din Găgăuzia. Noi înregistrăm totul și vom realiza ceea ce ne cer oamenii”, a subliniat bașcanul.

Total
0
Shares
Total
0
Share