Politic

VIDEO // Adresarea lui Ilan Șor către polițiști: Homosexualii de la putere vă folosesc ca pe niște prezervative

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, îi acuză polițiști că, în timp ce atacă săracii cu gaze lacrimogene și împiedică protestele cetățenilor nemulțumiți, le asigură protecție homosexualilor și lesbienelor. Într-o postare pe Facebook, politicianul îi întreabă pe ofițerii MAI dacă nu le este rușine să-i protejeze pe cei care nenorocesc poporul, pe ei inclusiv, încălcând legea și bunul simț.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Ceea ce se întâmplă în Moldova este absurd și criminal. Această guvernare ticăloasă, nesimțită și incompetentă a transformat țara noastră într-un stat polițienesc, în care fiecare om care nu este de acord cu ei este supus presiunilor, intimidat și redus la tăcere cu forța. Când vă spuneam că ăștia vor să instituie dictatura nu m-ați crezut. Iată dovada, uitați-vă ce fac poliția, SIS și toate structurile de forță. Apără, ca niște câini de pază, nu legea și drepturile cetățenești, ci abuzurile și ilegalitățile puterii”, scrie Ilan Șor în postarea sa.

Mai mult, el atrage atenția că în Chișinău s-a desfășurat marșul homosexualilor, pe care îl numește „marșul rușinii și indecenței”, și care a fost păzit de poliție, chiar dacă nu avea autorizație.

„Acest marș nu a fost autorizat de primărie, prin urmare este ilegal. Ce a făcut poliția? În loc să-i trimită acasă pe manifestanți, din cauză că n-au autorizație, ea s-a mobilizat exemplar în număr extrem de mare și i-a escortat și le-a asigurat protecție. În schimb, cetățenii normali, care vor să protesteze împotriva abuzurilor și nedreptăților și care au autorizație să facă asta, nu pot, pentru că poliția le interzice. Nu vedeți nimic absurd în asta?”, a întrebat Ilan Șor.

În context, el a venit cu mesaj către ofițerii de poliție.

„Vreau să mă adresez acum ofițerilor din poliție, printre care, sunt sigur, există mulți oameni de treabă și patrioți. Oameni care sunt cetățeni ai acestei țări, care primesc salarii mizerabile și care suferă la fel ca și ceilalți cetățeni din cauza acestei guvernări criminale. Vouă nu vă este rușine? Nu vă este rușine să apărați o minoritate sexuală, care își etalează public perversiunea, și, în același timp, să atacați oamenii normali, care vor să-și apere drepturile în stradă? Voi pe cine apărați, stimați ofițeri, cu cine țineți, în această situație? Vă atrag atenția că și homosexualii din stradă, și homosexualii din Guvern, Parlament și Președinție nu dau o ceapă degerată pe voi și familiile voastre. Ei râd de voi și vă folosesc acum ca pe niște prezervative și apoi vă vor arunca la coșul de gunoi. Iar voi veți fi nevoiți să răspundeți pentru abuzurile pe care le comiteți, atât în fața legii, cât și a poporului pe care îl nedreptățiți acum”, se spune în mesajul lui Ilan Șor.

Pentru a-și argumenta poziția, el a distribuit o înregistrare video, în care, pe de o parte, poliția le asigură protecția homosexualilor care defilau prin capitală, iar pe de altă parte, un reprezentant al forțelor de ordine îi împroașcă cu gaze lacrimogene pe niște bătrâni care vindeau vechituri în stradă.

„Vedeți, vă rog, cum se comportă poliția cu bieții oameni, care își vând ultimele lucruri din casă, pentru o bucată de pâine, în timp ce-i păzește pe homosexuali. Revoltă și rușine, iată ce simt!”, conchide Ilan Șor în postarea sa.

Comunicat de presă

loading...

Comments are closed.