Alte știri

VIDEO // Afacerist ingenios, reținut în capitală: Fura mașini și le dădea la fier uzat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr de 21 de ani din capitală a ajuns pe mâna poliției, suspectat de faptul că fura mașini stricate și le dădea la punctele de colectare a metalului.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Două dintre ele s-au produs în perioada 10 – 14 februarie, în sectoarele Râșcani și Botanica ale capitalei. Când și-au dat seama că că vehiculele lor au dispărut din locurile unde erau parcate, proprietarii autoturismelor s-au adresat la poliție. Aceștia au declarat că mașinile lor, în valoare totală de peste 270 000 de lei erau nefuncționale, însă urmau să le repare. După mai multe investigații, oamenii legii au dat de urmele suspectului.

Este vorba de un tânăr de 21 de ani, care se afla deja în căutare pentru un alt furt de mașină. În timpul audierilor, acesta și-ar fi recunoscut vina și a declarat că observase vehiculele lăsate de mai mult timp în acele locuri și a hotărât să le fure. Prin urmare, ar fi chemat un evacuator și a dus autoturismele la o bază pentru colectarea metalului. Tânărul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Dacă vina lui va fi dovedită, acesta riscă o amendă de până la 67 500 de lei sau detenție de până la patru ani.

Citește și: Mesajul expediat de Guvern va ajunge la toți cetățenii în termen de până la 5 zile

loading...

Comments are closed.