Alte știri

(video) Află ce este valuta electronică și ce facilități îți oferă compania Paynet

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ce este o monedă electronică și ce soluții oferă compania Paynet în acest domeniu? Care este sarcina?

În cadrul unei emisiuni televizate, directorul executiv a Paynet, Călin Gryadchenko, a explicat că făcând parte dintr-un grup de companii concentrate pe livrarea calității unei multitudini de prestatori de servicii din întreaga lume, Paynet își propune să creeze cele mai bune instrumente pentru a-ți îmbunătăți relațiile financiare și a le face cât mai ușor de gestionat. De la această idee a pornit conceptul Portofelului Electronic Paynet. Călin Gryadchenko a mai spus că Paynet se axează pe necesitățile oamenilor și cu ajutorul unei echipe de oameni tineri, energici și creativi, a dezvoltat un serviciu care se distinge prin calitate operațională excelentă, designe estetic și ușor de folosit, și cel mai important – atenție la detalii. Călin Gryadchenko și Boris Foca, vă invită și pe dumneavoastră să vă alăturați rețelei Paynet, pentru că aceasta are încă o mulțime de servicii.

 

Scopul?
”Beneficii incluse”, acesta este sloganul și principiul de referință la crearea oricărui produs. Acest principiu stă la baza Portofelului Paynet, oferindu-ți posibilitatea de a accesa cele mai avantajoase beneficii disponibile. Dezvoltat pentru a face față unui stil de viață dinamic, acest produs este cel mai bun instrument de plată, transfer și monitorizare financiară, pe care-l poți lua și accesa de oriunde.

Portofelul electronic Paynet devine tot mai cunoscut în rândurile societății. Trăind era inovațiilor și a tehnologiilor informaționale, ideea de a achita la distanță toate serviciile este una care ușor ne ademenește, iar bonusurile și reducerile ne determină să instalăm aplicațiile care ne simplifică viața. În Moldova o asemenea aplicație este Paynet. Spectrul parteneriatelor companiei nu contenește să crească, oferind clienților săi o gamă vastă de beneficii.

Noi dăm oportunități prin care poți să primești soluții dacă vinzi produsul pe site, dar și în regim de vânzare fizică. Paynetul vine ca un intermediar între companie și client, cu moduri de plată”, spune Boris Foca, Project Manager Paynet.

Tot ceea ce încearcă să facă acum Paynet-ul nu este altceva decât o inovație pentru piața din Republica Moldova. Este clar și binevizibil că deja crește o nouă generație de cumpărători, care este mai aproape de smartphone-uri și tot ce ține de tehnică. Respectiv parteneriatul cu Paynet era doar o întrebare de timp. Acum compania face tot posibilul să atragă clienții noi, iar prin intermediul Paynet să asigure tuturor categoriilor de vârstă o capacitate și comoditate cât mai mare de a le satisface necesitățile.

Pot fi folosite serviciile Paynet cît și pentru dezvoltarea unei afaceri. Ce anume le oferiți consumatorilor:
• Oferiți-le consumatorilor o modalitate simplă și rapidă de a plăti pentru bunuri și servicii
• Oferiți servicii de livrare pentru ca produsele să ajungă direct în mâna cumpărătorilor și a le elibera timpul.
• Statutul comenzii poate fi verificat oricând online, toată informația fiind ușor de accesat de către cumpărător.
• Creșteți baza de clienți, targetând utilizatorii Paynet.

loading...

Comments are closed.