Social

VIDEO // Ala Nemerenco: ”Care este problema să nu introduci aceste chip-uri la copii și să-l aibă pentru toată viața?”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Nu este o glumă, ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, cheamă părinții să-și „chipeze” copiii. O declarație în acest sens Nemerenco a făcut-o la postul public de radio.

”Noi suntem o populație extraordinar de bine vaccinată, generația noastră am trecut 100% fiind vaccinați absolut cu toate vaccinurile care existau. Generația copiilor noștri au fost, de asemenea, vaccinați toți. Generația nepoților noștri, de asemenea, este o rată de vaccinare de 92% cu vaccinurile recomandate vârstei copiilor. Și nu pot să înțeleg care este diferența cu acest vaccin anume. Dacă există această problemă de chip-are, de control al oamenilor, care este problema să nu introduci aceste chip-uri la copii și să-l aibă pentru toată viața?”, s-a întrebat ministrul.

În continuare, Nemerenco a catalogat persoanele care au o altă opinie decât cea favorabilă vaccinării ”eroi de filme care își închipuie că salvează țara de o influență extraterestră”.

”Mulți dintre cei care sunt împotriva vaccinului se simt niște eroi de filme, seriale care ei își închipuie că salvează țara de o influență extraterestră sau oricare altă proveniență, când de fapt ei ajută ca să zăpăcească oamenii, în special pe cei care nu sunt bine informați”, a spus Nemerenco.

 

loading...

Comments are closed.