(video) Alegeri Chișinău: Maxim Brăila este convins că va accede în turul doi, iar sondajele de fapt nu reflectă realitatea

maxim braila, partidul popular din moldova, alegeri chisinau, alegeri 20 mai, candidati tineri, politicieni tineri
 

Maxim Brăila, candidatul la funcția de primar general al capitalei din partea Partidului Popular din Republica Moldova, care s-a poziționat în campania electorală ca fiind un candidat al tinerilor a declarat în cadrul unei conferințe de presă că este sigur că va ajunge în turul doi.

În ceea ce privește 7 aprilie, atunci când tinerii au ieșit la proteste, în ceea ce privește alte alegeri în Chișinău, care anume votul tinerilor a decis soarta Chișinăului, observăm că într-adevăr este o susținere majoră și cu care putem să mergem înainte”, a declarat Maxim Braila.

În ceea ce privește sondajele efectuate în Chișinău, precum cel al Barometrului Opiniei Publice, în care Brăila nici nu apare, cel mai tânăr candidat la funcția de primar al Municipiului Chișinău a spus că acestea nu ar reflecta realitatea.

Am discutat cu oamenii, am văzut care sunt problemele și am văzut realitatea care este. Sunt șanse reale de a învinge în acest scrutin. Trebuie să mergem înainte, împreună și tinerii să iasă masiv la votare. Ne revedem în turul doi”, a spus candidatul PPRM.

Sursa video: TV8.

Total
0
Shares
Total
0
Share