VIDEO // Alexandr Petkov, primarul municipiului Bălți: Am identificat suplimentar 10 milioane de lei pentru reparația drumurilor

Alexandr Petkov, primarul municipiului Bălți

Primăria municipiului Bălți a identificat suplimentar 10 milioane de lei pentru reparația drumurilor. Despre aceasta a anunțat primarul de Bălți, Alexandr Petkov, în cadrul unei transmisiuni live.

„Săptămâna trecută, am găsit posibilitatea de a aloca încă 10 milioane de lei pentru reparația drumurilor din Bălți. În următoarea săptămână, vom stabili zonele în care vom lucra. Și o vom face în ciuda răufăcătorilor (în Consiliul municipal – n.r.). Nu vom admite divergențe în această privință”, a spus primarul.

În același timp, el a precizat că este vorba despre proiecte suplimentare, pe lângă cele care sunt deja în derulare.

Alexandr Petkov a insistat asupra respectării calității reparării drumurilor – începând de la proiectare, astfel încât proiectanții să fie pe deplin responsabili pentru proiectele pe care le-au elaborat și care au fost plătite de oraș.

El a precizat în context că proiectantului reparației străzii Sportului vrea să modifice proiectul chiar la startul lucrărilor de reconstrucție.

„Astăzi, proiectantul găsește neconcordanțe. În acest caz el ar trebui să ne explice în scris de ce dorește acum să schimbe proiectul, iar apoi vom lua cu siguranță o decizie. Municipiul Bălți și bălțenii trebuie tratați corect și cu respect! Așa trebuie să fie și așa va fi”, – a notat Petkov.

De asemenea, primarul a făcut apel la administrația Direcției Reparații și Construcții Drumuri (DRCD) să respecte tehnologia și calitatea lucrărilor:

„Vom plăti numai pentru lucrări executate calitativ, cu identificarea celor care efectuează supravegherea tehnică”.

Aceleași cerințe vor fi luate în considerare și la reparația drumurilor prin plombarea gropilor, astfel încât aceleași gropi să nu mai fie reparate de două sau trei ori pe an din banii primăriei și a locuitorilor orașului.

Total
0
Shares
Total
0
Share