(video) Alexandr Slusari despre vizita lui Șoigu la Chișinău: “Este o greșeală care nu contribuie cu nimic la buna înțelegere”

alexandr slusari, alianta acum psrm, maia sandu si dodon, guvernul sandu, vizita soigu chisinau, serghei soigu moldova, slusari si dodon, pavel voicu, minsiterul apararii

Deputatul din fracțiunea Partidului Platforma DA, Alexandr Slusari, a ținut astăzi un briefing de presă, în cadrul căruia a comentat și vizita Ministrului Apărării Federației Ruse la Chișinău. Acesta a spus că în viziunea lui, este o greșeală și nu aduce nici un plus valoare.

Deputatul din fracțiunea Partidului Platforma DA, Alexandr Slusari spune că deși există un deziderat de a nu dezbina societatea, din punctul său de vedere, vizita lui Serghei Șoigu la Chișinău este o greșeală, care nu contribuie în nici un fel la buna înțelegere între părți.

Amintim că la Chișinău, în data de 24 august, va veni ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu. Maia Sandu nu a dorit să ofere un statut oficial acestei vizite, iar ministrul apărării, Pavel Voicu a spus că omologul său rus, urmează să vină la Chișinău, la invitația lui Igor Dodon și nu a Guvernului.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share