Alte știri

(VIDEO) Altercaţie cu forţele de ordine! Petrecăreţi, luați pe sus de Fulger

Pinterest LinkedIn Tumblr

Petrecăreţi, luați pe sus de „Fulger”. Au păţit-o după ce au pus-o de-un chef cu muzică şi băutură în spatele unui bloc din sectorul Buiucani al Capitalei. Unul dintre locatari a chemat poliția, scrie canal3.md.

După o altercaţie cu forţele de ordine, câţiva au dat bir cu fugiţii, iar cei rămaşi au fost conduși la sediul poliției.

Totul s-a întâmplat aproape de miezul nopții, în curtea unui bloc de locuinţe de pe strada Șoseaua Balcani. Un grup de aproximativ 15 persoane petreceau cu băutură şi muzica dată la maximum, fără să le pese că-i deranjează pe cei din jur. Unul dintre locatari n-a mai suportat gălăgia şi a sunat la 902.

La faţa locului a intervenit un echipaj de la Batalionul de reacționare operativă care a încercat să-i potolească pe petrecăreți. Aceştia s-au arătat nemulțumiți că li se face observație şi au devenit agresivi. Ofiţerii au solicitat ajutorul colegilor de la Brigada de poliție cu destinație specială ”Fulger”.

După intervenţia mascaţilor, câțiva dintre scandalagii au fost conduși pentru audieri la Inspectoratul de Poliție Buiucani. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele incidentului. Cel mai probabil, scandalagii se vor alege cu sancțiuni pentru perturbarea ordinii publice.

loading...

Comments are closed.