VIDEO // Amenajarea și transformarea a 3500 de curți din municipiul Chișinău, promite Vasile Bolea, candidatul Partidului “Renaștere”

Partidul “Renaștere” și candidatul pentru funcția de primar, Vasile Bolea, au anunțat un nou proiect ambițios menit să redea strălucirea municipiului Chișinău.

Proiectul prevede amenajarea și transformarea a 3500 de curți din municipiu. Inițiativa vine în sprijinul societății și vizează crearea unor spații de joacă sigure pentru copii, zone de relaxare pentru întâlnirile dintre locatari și instalarea unor bănci noi și moderne.

De asemenea, se va pune accentul pe introducerea zonelor verzi, astfel încât să se creeze un echilibru între zona urbană și cea naturală.

„Prin acest proiect, dorim să oferim chișinăuienilor o calitate mai bună a vieții și să încurajăm comunitatea să se implice activ în modelarea și păstrarea spațiilor comune. Fiecare colț de stradă are propria sa istorie și merită să fie pus în valoare”, menționează reprezentanții partidului în spotul de lansare.

Totodată, formațiunea anunță că acest proiect nu este doar o investiție în infrastructura capitalei, ci și o investiție în chișinăuieni. Aceștia își doresc ca, prin această inițiativă, locuitorii să își redescopere orașul și să contribuie la scrierea unui nou capitol în istoria municipiului Chișinău.

Amintim că acesta este al treilea proiect grandios anunțat de către Vasile Bolea și partidul “Renaștere”. Anterior, aceștia au promis bătrânilor pâine cu 1 leu și brutării în fiecare curte, iar serviciile de apă și canalizare vor fi gratuite pentru persoanele în etate.

Reprezentanții formațiunii nu au explicat de unde vor găsi finanțare pentru aceste proiecte și nici termenul de executare al acestora.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share