Alte știri

(Video) Ana Timuș din Londra către Maia Sandu: Rușine! Ați călcat în picioare persoanele care v-au acordat încredere

Pinterest LinkedIn Tumblr

Moldoveanca Ana Timuș, stabilită cu traiul în Marea Britanie, a adresat un mesaj dur către lidera PAS. Ea o acuză pe Maia Sandu că a trădat moldovenii din diasporă și că s-a folosit de ei la proteste, iar ACUM le-a furat șansa de a avea propriul lor candidat la funcția de deputat, care să reprezinte moldovenii din Europa în Parlamentul de la Chișinău.

„Am o întrebare la moldovenii de peste hotare, sunteți convinși că Maia Sandu poate să reprezinte diaspora? Sunteți convinși că această persoană are dreptul de a reprezenta o diasporă în care ea nu a trăit nici o zi? O diasporă în care Maia Sandu nu ne știe problemele noastre, ea nu știe ce înseamnă a trăi în altă țară, ea nu știe ce înseamnă a fi robul altei țări”, a declarat Ana Timuș.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Totodată, moldoveanca de la Londra o acuză pe lidera PAS că nu s-a consultat cu moldovenii din străinătate dacă au vreun candidat demn să-i reprezinte la alegerile din 24 februarie, și ulterior în Parlament.

„Poate avem noi un candidat, aceasta este dreptul nostru, unicul drept care l-am avut, și acest drept ne-a fost furat de lidera PAS. Susținătorii Maiei Sandu, cum credeți dvs, acesta este un lucru corect”, întreabă Ana Timuș. „Întodeauna am susținut-o, la toate mitingurile am susținut-o, chiar am și votat-o, ne-am dus la toate protestele, dar ACUM când a venit momentul să aibă diaspora o susținere de la dvs, doamnă Maia Sandu, ce ne-ați făcut? Ne-ați arătat un deget”, a adăugat femeia din Marea Britanie.

„Vorbiți foarte dulce, foarte mult, dar faptele acestea sunt – ați venit și ați furat unicul vot de la diaspora din Europa, unica șansă ați furat-o de la noi, doamnă Maia Sandu”, a spus revoltată Ana Timuș. Mai jos vedeți întreg mesajul video postat pe Facebook:

loading...

Comments are closed.