Alte știri

VIDEO // Analist politic: PACE nu este un partid spoiler

Pinterest LinkedIn Tumblr

Potrivit analistului politic Corneliu Ciurea, partidele spoiler sunt cele care sunt plasate în campania electorală în ajunul alegerilor și ele încep să activeze în momentul când campania demarează. Vorbind despre partidul Acasă Construind Europa (PACE), condus de către Gheorghe Cavcaliuc, analistul a menționat că nu poate fi considerat un partid spoiler, spre deosebire de partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), condus de fostul premier Ion Chicu,

„În cazul domnului Cavcaliuc acest lucru nu i se poate reproșa. Partidul a fost creat de mai mult timp, el există pe scena noastră politică, au fost respectate toate procedurile”, a declarat analistul politic  la emisiunea ”Cutia Neagră” de la TV8.

 

Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook, în urma declarației făcute de analistul politic Corneliu Ciurea, în care spune să spre deosebire de partidele-spoiler, PACE merge în alegeri pentru a îmbunătăți viața cetățenilor și pentru a construi Europa acasă.

„Comparativ cu alte formațiuni politice, candidații la funcția de deputat pe listele partidului PACE, nu sunt narcomani, dar sunt medici, economiști, juriști, profesori și oameni de afaceri de succes.
Ne bucurăm, că acest fapt este recunoscut și de analiștii politici,” a relatat liderul PACE în postarea sa.

Menționăm că Partidul Politic Partidul Acasă Construim Europa „PACE”, condus de către Gheorghe Cavcaliuc, este a 64-a formațiune înregistrată pe 25 august 2020, de Agenția Servicii Publice în lista partidelor din R. Moldova.

Pe 14 mai 2021, PACE a depus actele la Comisia Electorală Centrală (CEC) și lista candidaților la funcția de deputat, în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie.

loading...

Comments are closed.