(video) Andrei Năstase luat la rost de alegători: “De unde sunt milioanele din conturile tale bancare?”

Andrei Năstase, Platforma DA, blocul ACUM, ACUM DA PAS, PAS cu DA, PAS, Demnitate si Adevar, milioanele lui Nastase, AIR Moldova, casa lui Nastase, Topa, Victor Topa, oligarhul Topa, Maia Sandu, Nastase la intilnirea cu alegatorii, Nastase huiduit,

Copreședintele blocului ACUM, Andrei Năstase, este tot mai des criticat de către locuitorii circumscripției 33, unde politicianul candidează pentru funcția de deputat. Oamenii l-au întrebat pe Năstase despre proviniența milioanelor de euro din conturile sale bancare, dar și de ce în blocul ACUM se regăsesc toți corupții din PL și PLDM.

Din imaginile video postate pe rețelele de socializare de către cei prezenți la eveniment, se vede reacția bolnăvicioasă a lui Andrei Năstase, atunci când un bărbat l-a întrebat de unde-i vin milioanele din conturile sale bancare.

“Năstase nu ne spune niciodată nimic, nu răspunde de nimic și la nici o întrebare, el în afară de ai amenința pe toți cu pușcăria nu știe nimic.”, a declarat un bărbat prezent la evenimentul politic.

În loc să răspundă cetățenilor, Năstase și-a pierdut cumpătul și a devenit agresiv, amenințându-i pe cei care îi acordau întrebările cu pușcăria.

“Mama mea tot îi pensioneră, dar n-are atâtea milioane înc onturi cât i-ai transferat matale mamei tale. De unde-s banii?”, a declarat alt bărbat.

“Ați strâns tot rahatul la voi în blocul ACUM, toți hoții precum Munteanu și Roșca”, i-a reproșat alt alegător.

Nemulțumiți, oamenii au început a scanda “Rușine”, “Jos Năstase” și “Năstase pleacă acasă”. Șeful Platformei DA a fugit de la eveniment, lăsându-i pe oameni fără răspunsuri.

Amintim că Procurorii din Germania urmează să investigheze cazul privind atacul raider asupra AIR Moldova săvârșit de Năstase și nașul său de cununie, oligarhul Victor Țopa. Și asta după ce Partidul Liberal s-a adresat Procuraturii Generale din Germania în legătură cu frauda economică comisă de liderul blocului ACUM. Conform lui Chirtoacă, Năstase și Țopa au prejudiciat bugetul statului cu circa 70 / 100 milioane euro.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share