Politică

(video) Andrei Năstase o acuză pe Maia Sandu că a rupt blocul ACUM: Să fie clar, eu am fost pentru o singură fracțiune!

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul unui video live postat pe pagina sa de Facebook, președintele fracțiunii Partidului Platformei DA, Andrei Năstase a destăinuit că de fapt, el a fost acela care a insistat și a dorit ca blocul ACUM să devină unit și să fie o singură fracțiune parlamentară, fiind contra faptului ca să fie două fracțiuni cum este acum.

Andrei Năstase povestește că i s-a reproșat faptul că el e de vină de dezbinarea blocului ACUM și din cauza lui s-a destrămat acesta. De fapt, liderul PPDA spune că anume el a fost cel care a insistat ca blocul să rămână unit și să rămână o singură fracțiune parlamentară. În acest fel, Năstase a făcut aluzie la faptul că Maia Sandu ar fi cea care a insistat la constituirea a două fracțiuni parlamentare, fapt care a dus la destrămarea blocului ACUM.

„Cum Dumnezeule să spună cineva că eu am dezbinat blocul ACUM, în condițiile în care eu am fost pentru unitatea blocului ACUM și am fost un singur bloc parlamentar. Să fie clar pentru toată lumea, mereu am fost în permanență pentru unitatea blocului ACUM și o singură fracțiune„, spune Andrei Năstase în video-ul său de pe Facebook.

loading...

Comments are closed.