Politic

(video) Andrei Năstase prins de 3 ori cu minciuna! Tinerii din PPEM prezintă dovezi că liderul Platformei DA este un plagiator

Pinterest LinkedIn Tumblr

Organizația de tineret al Partidului Popular European din Moldova îl învinuiește pe președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase că acesta ar fi plagiat sloganurile electorale ale lui Iurie Leancă.

În cadrul unei emisiuni televizate, Andrei Năstase a declarat că sloganul „Republica Moldova țara în care vrei să trăiești” aparține Platformei DA. Totuși, într-un spot electoral filmat în luna iunie 2015, după primul tur al alegerilor locale Iurie Leancă folosește acest slogan. Platforma DA, ca și partid politic s-a format abia în luna decembrie a anului 2015.

Nu este prima dată când Andrei Năstase se inspiră de la platforma politică a viceprim-ministrului Iurie Leancă.

În data de 25 iulie 2017, Iuriea Leancă a trimis o solicitare către MTIC și ANRCETI prin care cere eliminarea barierelor pentru introducerea roamning-ului cu UE. La data de 18 decembrie 2017, Andrei Năstase a cerut la Bruxelles reducerea prețurilor la roaming pentru cetățenii moldoveni.

La data de 4 mai 2016, PPEM în frunte cu Iurie Leancă vine cu un proiect de deoffshorizare a sectorului public din Republica Moldova, după care, la data de 14 martie 2017, Platforma DA mai comite încă un act de plagiere cerând și ei în cadrul unei conferințe de presă deoffshorizarea economiei naționale.

Cu toate că datele cronologice spun altceva, Andrei Năstase continuă să insiste că aceste idei îi aparțin.

loading...

Comments are closed.