Politică

VIDEO // Andrei Năstase spune că Tudor Tutunaru a fost victima instigărilor lui Oleg Cernei, consilier PAS

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vicepreședintele raionului Sîngerei, Tudor Tutunaru, a ajuns să poarte ochelari, după ce vederea i-a fost afectată de verdele de briliant, care i-a ajuns în ochi atunci când a fost atacat de către membri ai Partidului Acasă Construim Europa. „Știți cine i-a instigat pe acei de la acel partid? Un consilier de la PAS! El a făcut toată această mizerie pe Facebook și avea pretenții că domnul Tutunaru s-a vaccinat, după care s-a vaccinat și dânsul!”, a declarat președintele Platformei DA, Andrei Năstase, la UNInterviu pentru UNIMEDIA.

„Am ajuns să ne fie împroșcați oamenii cu verde de briliant. Am discutat cu domnul Tutunaru chiar ieri, poartă ochelari, până acum nu l-am văzut în ochelari. Gestul în sine este o crimă pur și simplu”, a spus Năstase.

Andrei Năstase a spus că Tudor Tutunaru, colegul său de partid, a fost victima instigărilor lui Oleg Cernei, consilier PAS în Consiliul raional Sângerei.

”Știți cine i-a instigat pe cei de la acel partid? Un consilier de la PAS, domnul Cernei! Avea pretenții pe tot Facebook-ul că domnul Tutunaru s-a vaccinat, după care s-a vaccinat și acesta. Înainte de a da sentințe, de a da etichete, haideți să avem un minim de probatoriu”, a declarat Andrei Năstase.

”Gestul este unul criminal. Nici cu Plahotniuc nu am făcut așa. Noi protestam, cu cel mai odios regim pe care l-a avut Moldova de-a lungul timpului, noi am luptat cu mijloace constituționale”, a criticat Năstase acțiunea violentă a PACE împotriva colegului său de partid.

”Nu comentez aberațiile și balivernele contextuale ale dlui Năstase. Un creștin adevărat nu acuză și atacă neîntemeiat, mai ales în săptămâna patimilor. Bunul Dumnezeu să-l judece și să-l așeze acolo unde a ajuns. Sănătate și căldură sufletească îi doresc lui Andrei, pe care îl compătimesc sincer, pentru ca după 5 ani de proteste anti-oligarhice si anti-Plohotniuc a ajuns să fie ignorat de liderii politici și de proprii alegatori și simpatizanți”, a fost reacția lui Oleg Cernei, contactat de Telegraph.md

loading...

Comments are closed.