Politică

VIDEO // Andrei Năstase țipă și atacă Cotidianul.md, portalul de știri administrat de către Alexandru Cozer

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, și-a retras cererea adresată Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) privind sesizarea Curții Constituțional în vederea inițierii procedurii de urmărire disciplinară a judecătorului Curții Constituționale și retragerea mandatului de judecător la CC a lui Vladimir Țurcan, a scris azi dimineață Cotidianul.md, portal de știri administrat de către Alexandru Cozer.

După publicarea acestei știri, Andrei Năstase a avut o ieșire nervoasă și a acuzat portalul că scrie inepții, minciuni sfruntate. ”Chiar în titlu scrie o minciună sfruntată cu privire la mine”, acuză liderul PPDA, menționând că și-a retras cererea din alte considerente legale.

”Cum ar fi, ca o asemenea minciună să fie distribuită la vreo 10 televiziuni? O asemenea minciună să fie distribuită pe 10 – 15 portaluri? Cum ar fi, ca o asemenea minciună să fie distribuită pe zeci de mii, poate chiar sute de mii de conturi de pe Facebook, de pe Ok.ru, de pe Telegram, de pe alte rețele? Vă spun eu cum ar fi: am trăi în continuare din minciună”, a spus Năstase cu referire la știrea publicată pe Cotidianul.md

Amintim că Alexandru Cozer este un apropiat al Platformei DA, el fiind și unul din cofondatorii Platformei Civice Platforma Demnitate și Adevăr, fiind pe scenă alături de Năstase și alții în timpul protestelor din 2015-2016.

 

loading...

Comments are closed.