(video) Andrei Năstase umilit în ultimul hal la Ialoveni! Membrii și simpatizanții partidelor de opoziție alungați de un grup de localnici

Andrei Năstase, Năstase cere bani, PPDA, Platforma DA, PAS cu Da, Năstase plateste portalurile de stiri, Năstase Primar, presa independenta, presa libera, Nastase agreseaza jurnalistii

Sprite încinse la Ialoveni! Liderul PPDA, Andrei Năstase, şi vicepreşedintele formaţiunii, Alexandru Slusari, au fost luaţi pe sus, la Ialoveni de un grup numerous de localnici furioşi. Aceştia s-au arătat deranjaţi de mesajele celor doi şi le-au cerut imperative să plece din oraş, transmite Politics.

Oamenii au purtat pancarde împotriva Partidului Platforma DA şi au scandat “Jos Năstase!”, “Năstase, la puşcărie!”, “Afară!”.

Siguranţa celor doi lideri politici, goniţi din Ialoveni, a fost asigurată de poliţişti. În cele din urmă, Andrei Năstase şi Alexandru Slusari au fost nevoiţă să plece din localitate.

Astfel de episoade penibile au fost semnalate, în ultimele săptămâni, în mai multe raioane. La Orhei, mai mulţi fruntaşi ai PPDA, PAS şi PLDM au trăit recent momente rușinoase. Aceştia au intenţionat să organizeze o acţiune de protest în localitate, însă au simţit pe pielea lor furia localnicilor. Înarmaţi cu mături, locuitorii municipiului i-au măturat simbolic din oraş pe cei veniţi să le tulbure liniştea.

Aceeaşi situaţie s-a produs anterior şi la Ungheni. În jur de 100 de reprezentanți ai PAS PPDA şi PLDM, dar și ai unor ONG-uri care le sunt afiliate, au fost huiduiți de un număr dublu de localnici, care le-au cerut să plece. Oamenii din Ungheni scandau ”Hoții” și ”Mincinoșii”.

Un tratament similar l-au avut Maia Sandu și Andrei Năstase și la Nisporeni, dar și la Soroca, de unde au fost alungați de oameni.

Total
0
Shares
Total
0
Share