Social

(video) Anna Odobescu a urcat pentru prima oară pe scena Eurovision! Internauții însă au criticat-o dur, care e motivul?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Interpreta Anna Odobescu, care reprezintă Republica Moldova la Eurovision 2019 a făcut prima apariție pe scena de la Tel Aviv, participând la repetiția pentru cea de-a doua semifinală a concursului.

Secvența video a fost postată pe canalul oficial al concursului Eurovision și a stârnit reacții contradictorii. În timp ce o parte din comentatori au vorbit despre calitatea bună a vocii și a melodiei interpretate de tânăra cântăreață, majoritatea a vorbit însă despre show-ul de nisip care apare pe fundal.

La ediția din 2011 a concursului, interpreta ucraineană Mika Newton a prezentat la fel un show de nisip, care a rămas în memoria oamenilor. Aceștia au taxat-o dur pe moldoveancă, acuzând-o de plagiat chiar. „Cine a spus că Ucraina nu participă la concursul din acest an? Anna Odobescu nu e concurenta lor?” a scris un internaut.

Anna Odobescu va evolua în semifinala a doua din cadrul Eurovision Song Contest 2019, cu piesa intitulată „Stay”, alături de interpreți din țări precum: Elveția, Suedia, Irlanda, Austria, Letonia, România, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croația, Lituania și Malta.

loading...

Comments are closed.