Social

(video) Anul câinelui de pământ aduce noi tendințe pentru femeile care ţin cont de modă. Iată ce recomandă specialiștii!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Anul câinelui de pământ aduce noi tendințe pentru femeile care ţin cont de modă. Dacă în 2017, make-up artiştii le sfătuiau pe doamne să aplice nuanţe excentrice pe buze şi ochi, în acest an, naturalețea este cea care-şi va spune cuvântul, transmite Publika.md.

„Machiajul va fi făcut în culori liniștite. În acest an, de asemenea, vom pune accent doar pe un singur detaliu al feței. Trebuie să alegem culori universale, care se vor combina perfect cu orice ținută. De asemenea, se mențin în trend sprâncenele late și frumoase”, a declarat make-up artistul Anastasia Duminică.

Tunsorile bine aranjate își pierd din popularitate, fiind înlocuite cu cele rebele.

„În 2018, revine bretonul drept. Ceea ce a fost în 2005. Tunsorile bob, bob lung, sau deja pixie, ceva foarte scurt și haotic.Vine culoarea violetă, violet de diferite nuanțe – mai deschis, mai aprins. A ieșit noua tehnică gen balloyage, air touch. Totuși rămânem cu capetele deschise”, a spus hairstylistul Oleg Popan.

Și stiliștii vin cu mai multe recomandări în materie de ținute.

„Nuanțe de galben-muștar și toate derivatele culorii maro. Iată spre exemplu o rochie de catifea în nuanțele nisipului. Rochii în nuanța de ultraviolet. Culoarea roșie la rândul său se regăsește în tendințele anului.Se menține și stilul clasic, însă acesta este reinventat. Spre exemplu, sunt la modă jachetele reconstruite, cele care au elemente destul de expresive”, a declarat stilistul Ylianna Danko.

loading...

Comments are closed.