Social

(video) Anunț de ultimă oră făcut de șeful Poliției din RM, Alexandru Pînzari!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful Poliției din Republica Moldova, Alexandru Pînzari a anunțat că la data de 15-16 decembrie, toate inspectoratele de poliție din țară își vor deschide ușile, pentru ca toți doritorii să afle cât mai multe detalii despre programul și activitatea polițiștilor moldoveni.

Munca noastră ne face să uităm deseori să zâmbim sau să ne bucurăm de lucruri simple. Deseori cetățenii află despre activitatea noastră de la TV sau de pe internet. Pentru a arăta cum este de faptu programul unui polițist, cu ce se ocupă acesta, am decis ca în zilele de 15-16 decembrie să deschidem ușile tuturor Inspectoratelor de Poliție. Pentru ca fiecare doritor să poată să se convingă de munca depusă de fiecare angajat al Poliției.” spune Alexandru Pînzari.

Scopul acestei acțiuni nu este doar de a arăta cetățenilor despre activitatea polițiștilor, câte ore doarme un polițist, daca are sau nu pauză de prânz. Un alt scop ar fi crearea unei atmosfere amicale dintre cetățenii civili și cei din poliție. Bineveniți sunt mai ales copiii, care au posibilitatea să facă cunoștință cu meseria de polițist.

loading...

Comments are closed.