Politic

VIDEO // Anunțul lui Renato Usatîi despre viitorul său în politica moldovenească

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul primar de la Bălți, liderul Partidului Politic „Partidul Nostru” își anunță oficial revenirea pe scena politică din Republica Moldova. Politicianul susține că intenționează ca în următoarele luni să facă un restart formațiunii pe care a creat-o și care a câștigat la ultimele alegeri locale opt primării din țară. În timp ce își propune să fie din nou activ în politică, Renato Usatîi evită să spună dacă se va înscrie în cursa pentru Primăria Capitalei sau cea de la Bălți, informează tv8.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Anunț un restart al Partidului Nostru la nivel național. Voi merge în fiecare localitate, pentru a revizui și a face unele schimbări în structurile existente ale partidului și a le crea în localitățile unde nu au existat”, a declarat Renato Usatîi într-o conferință de presă.

Politicianul spune că în viitorul apropiat va avea loc Congresul Partidului Nostru.

„Trebuie să convocăm Congresul, ca să vedem ce facem cu alegerile locale. Vom avea un candidat doar în localitățile în care acest va fi demn de face treaba. La Bălți merge o vânătoare de Doamne ferește. S-a băgat Șor, pe urmă Grigorișin, pe urmă s-au băgat oamenii buni și oamenii răi”, a spus Renato Usatîi.

Renato Usatîi a criticat activitatea actualului Guvern, dar și Partidul PAS. Liderul Partidul Nostru s-a declarat convins că în anul 2023 vor avea loc alegeri parlamentare anticipate.

loading...

Comments are closed.