Alte știri

VIDEO // Apel către Maia Sandu de la călătorii din tren care vin cu scaun de acasă: ”Ați venit la putere, luați măsuri!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Activiștii PACE au prezentat astăzi situația deplorabilă din trenurile CFM unde pasagerii sunt nevoiți să vină cu scaunele de acasă, pentru că nu au loc în tren, notează Telegraph.md

Totodată, membrii PACE au îndeplinit măsuri de prevenire a infecției cu COVID-19 în rândurile pasagerilor din tren, împărțindu-le cetățenilor măști de protecție. Oamenii s-au angajat în discuție cu membrii de partid, menționând doleanțele și pretențiile lor vizavi de conducerea statului.

Printre multe alte, conaționalii noștri se întreabă ce folos aduc vizitele Maiei Sandu peste hotarele țării, dat fiind faptul că șeful statului nu acordă atenție treburilor social-interne. Mai mult de atât, cetățenii se arată nemulțumiți și de cheltuielile exagerate ale Președinției pe mobilă, covoare și mesele de fourchette. Astfel, oamenii o îndemnă pe Sandu să atragă atenție, totuși la problemele lucrătorilor de la CFM.

„Să deie la lume tăt și trebuie. Să iasă să vadă cu ce trăiește lumea, la Calea Ferată șade lumea fără bani, fără nimic. Ea cheltuie pe apă, pe covoare pe nu știu ce acolo. Nu iese – umblă pe la Franța, pe la Ucraina, la ce se duce? Ce-i trebuie ei Ucraina acuma? Când ea nu știe ce-i la dânsa în țară? Sandu”, s-a revoltat o pasageră.

Astfel, moldovenii au îndemnat-o și i-au cerut actualului președinte Maia Sandu să înceteze vizitele peste hotare, lipsite de rost din punctul lor de vedere, să nu cheltuie nefondat banii publici pe mese, covoare și apă, dar să rezolve problemele angajaților de la CFM și să atragă atenția la problemele oamenilor de rând, ce se pornesc la tren cu scaunul de acasă.

Citește și: Pensionarii vor primi în acest an ajutorul de 1000 lei, votat la inițiativa lui Igor Dodon

loading...

Comments are closed.