Alte știri

VIDEO // Are 20 de ani și e gravidă. Dar își va crește copilul cu 4 bărbați, fiindcă îi iubește pe toți la fel de mult

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pare incredibil, însă este purul adevăr. O tânără în vârstă de 20 de ani a rămas gravidă și, firește, este foarte fericită fiindcă va deveni mămică. Senzaționalul, însă, abia acum urmează. Tânăra iubește patru bărbați și dorește să își crească viitorul copil împreună cu aceștia, într-o familie comună.

Conform mirror.co.uk, citat de cancan.ro, tânăra nici nu se gândește la un eventual test de paternitate și declară că îi iubește, la fel de mult, pe cei patru. Orice diferență este exclusă, o tragere la sorți nu intră în scenariu, iar cei patru bărbați se declară… încântați de perspectivă. Tory Ojeda locuieşte deja cu trei dintre iubiţii ei, în Jacksonville, Florida, și este mai pregătită ca niciodată pentru a intra, în acest fel, în ”istoria relațiior poliamoroase”.

Conform informațiior furnizate de sursa citată mai sus, tânăra l-a cunoscut mai întâi Marc, atunci când ajunsese la vârsta majoratului. Numai că dragostea oferă surprize, iar tânăra a făcut o pasiune și pentru Travis. Astfel a început cea de-a doua relație. În ”schema” amoroasă s-a infiltrat, la un moment dat, și Ethan, iar pasul următor s-a numit Christopher. Nimic nu este sigur din acest punct de vedere, însă Tory Ojeda crede că acesta din urmă este tatăl biologic al fetiței care se va naște în luna februarie a anului viitor. „Suntem cu toții încântați să creștem un copil împreună”, spun cei patru bărbați.

 

loading...

Comments are closed.