VIDEO // Arina Corșicova, despre curțile din Bălți: “Trebuie să devină mândria municipiului, dar nu o amintire despre inacțiunea autorităților”

Arina Corșicova

Candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți, Arina Corșicova, a vorbit despre programul de îmbunătățire a tuturor curților blocurilor de locuit, pe care intenționează să-l implementeze împreună cu Marina Tauber și Victoria Șapa după ce va câștiga alegerile.

“Curțile nu sunt doar un loc de parcare, dar și un spațiu unde sunt formate amintirile din copilărie, au loc întâlniri importante și discuții amicale. Curțile noastre trebuie să devină un loc mai bun de trai, dar nu o amintire despre inacțiunea autorităților. Vreau să văd Bălțiul înflorind, cu curți bine întreținute, unde fiecare detaliu subliniază grija față de locuitori”, a spus Arina Corșicova.

Potrivit ei, fiecare bălțean merită o viață confortabilă și fericită acasă.

“Împreună cu echipa noastră, cu sprijinul lui Ilan Șor, vom reuși să transformăm municipiul și să oprim exodul oamenilor, creând condiții de trai, care să-i inspire și să-i motiveze să rămână”, a adăugat candidatul la funcția de primar al Bălțiului.

O curte este un loc de atracție, unde, în fiecare zi, se adună și comunică vecinii, unde copii se pot juca în siguranță, iar părinții, buneii și bunicile se odihnesc pe băncile comode.

Arina Corșicova este sigură – acest proiect trebuie și poate fi realizat, și va deveni unul dintre cele mai importante pentru bălțeni.

Total
0
Shares
Total
0
Share