Externe

(video) Atac asupra unei școli din Rusia! Un băiat de 14 ani a lovit o colegă cu toporul în cap încercând să de-a foc la școală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un adolescent a venit în scoala sa din orașul Volsk, regiunea Saratov cu un topor. Acesta a lovit-o pe una din eleve, care a fost ulterior spitalizată. Despre acest lucru a comunicat comunitatea MDK de pe telegram.

Băiatul în vârstă de 14 ani a lovit cu toporul o fată de 12 ani, care învăța în aceeași școală cu el. Eleva a fost transportată în stare gravă la spital, iar tânărul maniac a fost reținut.

Mass media scrie că elevul a adus la școală și cocktailuri Molotov, dorea, a încercat să incendieze clasa sa, dar nu i-a reușit. Atunci, băiatul a încercat să fugă, iar în calea sa a apărut fetița căreia i-a spart capul cu toporul.

Băiatul era la evidență la clinica de psihiatrie din oraș. Înainte de a face atentatul, tânărul a publicat un manifest pe pagina sa de vkontakte și totodată a publicat și un video, spunând că îi este frică, dar trebuie neapărat să facă acest pas.

loading...

Comments are closed.