Externe

(video) „Au murit pentru că au fost închiși în cinematograf” dezvăluirile bărbatului care și-a pierdut în incendiu sora, soția și trei copii mici

Pinterest LinkedIn Tumblr

Locuitorul orașului Kemerovo, care a cerut să fie numit Igor a vorbit despre incendiul din mall. În incendiu bărbatul și-a pierdut 3 copii mici de 2, 5 și 7 ani, soția și sora care au fost închiși în cinematograf. Două din cele trei săli au fost închise cu cheia.

Bărbatul povestește că victimele incendiului erau în capcana din cinematograf. „Oamenii sunau și spuneau că sunt încuiați, că nu pot respira, dar nimeni nu a putut să îi ajute” spune bărbatul. „Morți nu sunt 64, vă pot spune sigur, trupurile neînsuflețite toată noaptea sunt scoase din mall, numărul de victime este în jur de 200-350.” a mai adăugat bărbatul.

În Kemerovo a ajuns și Vladimir Putin, care a depus flori la mall-ul incendiat. Acesta a numit neglijența drept cauză a tragediei. Paralel are loc un protest împotriva autorităților. Oamenii cer să știe numărul real al victimelor, totodată cer demisia autorităților.

loading...

Comments are closed.