Social

VIDEO // Autobuz de rută Chișinău-Anenii Noi a fost surprins cum trece pe roșu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șoferii din R. Moldova se pare că sunt lideri la încălcat regulile de circulație rutieră, tranmsite Telegraph.md, cu referire la Știri.md

Cel puțin așa reiese dintr-un nou filmuleț publicat pe o rețea de socializare, transmite Știri.md.

Astfel, din imaginile surprinse de un șofer în trafic, se observă cum un autobuz de pe ruta Chișinău – Anenii Noi, ignoră linia Stop și trece la culoarea roșie a semaforului de parcă ar fi un lucru normal.

Indignat de cele văzute, martorul a descris amănunțit incidentul în speranța că acest conducător va fi totuși sancționat.

„Nu înțeleg, chiar unora li se permite totul? Pe 26 iunie, la 17:55 am fost martorul unei astfel de situații. La intersecția străzilor Ismail și Mitropolit Vaarlam, autobuzul Chișinău – Anenii Noi, cu numere de înmatriculare AN BE 833, grosolan a trecut la culoarea roșie a semaforului trecând de linia STOP. Ulterior, după ce a trecut de intersecție a încheiat manevra la culoarea interzisă. E centrul Chișinăului și acesta e autobuz de rută. Nu pot înțelege. Țara trebuie să-și cunoască eroii”, a scris martorul.

Mai mulți internauți au asaltat cu comentarii acestă postare menționând că astfel de incidente au avut loc des la această intersecție, inclusiv cu autobuze și microbuze de rută.

Citește și: Elevii vor reveni la școală de la 1 septembrie. Cum vor funcționa instituțiile de invățământ

loading...

Comments are closed.