Social

(video) Automobilul Alinei Zotea filmat fiind parcat în mijlocul trotuarului! Deputata neagă acuzațiile „Nu eram eu la volan”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mașina deputatei Alina Zotea a fost – din nou – surpinsă fiind parcată neregulamentar. Băieții de la #StopHam au sunat la noul serviciu 112 și au chemat poliția. Peste aproximativ 20 minute, la fața locului a venit un echipaj de patrulare, au făcut câteva poze la automobil și au promis că vor examina cazul.

Sunată de jurnaliști, deputata a spus că nu-și amintește să fi mers prin regiunea respectivă. Ea a ținut să precizeze că mașina ei este folosită uneori de soțul său și de un angajat de-al lor.

„Nu știu, nu am văzut filmarea. Plus la aceasta eu vreau sa va spun că cu mașina mea umblă atât soțul meu cât și unul dintre angajați, fiindcă el momentan nu are mașină și este imposibil să stau să mă uit la fiecare. După aia a fost și la reparație. Băieții din service poate au dus-o de la un service la altul. E dificil să vă zic daca eram eu sau nu.Cu atâta popularitate câtă mi-a făcut Stop-Ham atunci eu mi-am învățat lecția și deja nu mai parchez acolo”, a  declarat Alina Zotea, conform publicației deschide.md

La rândul său, ofițerul de presă al INP, Alina Bunghez, ne-a declarat că acest caz a fost înregistrat, iar acum urmează să fie indentificat șoferul pentru a-i fi aplicată amenda.

Amintim că Alina Zotea a avut de-a face cu echipa #StopHam și în luna septembrie, anul trecut. Ca și de data aceasta, potrivit unui video publicat pe pagina de Facebook a mișcării sociale care luptă pentru respectarea regulilor de circulație – StopHam Moldova, deputata din partea PL, Alina Zotea, își parcase automobilul neregulamentar.

Deputata a recunoscut atunci gafa și și-a cerut scuze pentru ea: ”Am parcat neregulamentar. Îmi pare rău. Apreciez activitatea celor de la StopHam și ii îndemn să mă atenționeze și în viitor, deși îi asigur că nu va fi cazul. În rest, mulțumesc tuturor pentru atenție. Exagerată, ca de obicei”, a fost mesajul Alinei Zotea.

loading...

Comments are closed.