Externe

(Video) Avion în flăcări pe un aeroport din Moscova: 41 de oameni au ars de vii!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un avion din flota companiei rusești Aeroflot a aterizat forțat duminică pe Aeroportul Șeremetievo din Moscova, după ce a luat foc în timpul zborului. Zeci de oameni au murit, printre victime se numără doi copii și o stewardesă, transmite The Telegraph.

Bilanțul victimelor ar fi cu mult mai mare decât cel anunțat oficial și se ridică la 41 de morți. „Din 78 de persoane au supraviețuit doar 37”, notează presa rusă. 
 

Mai multe imagini surprinse de camerele de luat vederi, care și-au făcut drum pe rețelele de socializare, arată exact felul în care s-a produs impactul aeronavei cu solul. Motoarele avionului Sukhoi Superjet-100 s-au izbit de asfalt, moment în care întreaga aeronavă a fost cuprinsă de flăcări.

Prim minstrul rus Dimitri Medvedev i-a cerut minstrului transporturilor să alcătuiască o comisie de investigație care să cerceteze accidentul. Avionul este o aeronavă Sukhoi Superjet-100, care efectua un zbor intern pe ruta Moscova – Murmansk. Piloții au ratat o primă aterizare forțată, iar în timpul celei de-a doua o explozie s-a produs în partea din spate a avionului la contactul cu solul.

Pe filmările martorilor aflați în aeroport se poate vedea cum aeronava ajunge la sol cuprinsă deja de flăcări, iar în alte imagini postate pe rețelele de socializare se poate observa cum pasagerii sunt evacuați pe toboganele gonglabile.

loading...

Comments are closed.