Social

(Video) Avocatul moldovean Viorel Savva din SUA îi acționează în judecată pe Nata Albot și Bolocan! Vor trebui să achite 1 milion de dolari

Pinterest LinkedIn Tumblr

Scandalul dintre Nata Albot, Andrei Bolocan și șoferii moldoveni care lucrează pe truck-uri în Statele Unite ale Americii trece într-o nouă fază. În acest conflict public a intrevenit și avocatul moldovean stabilit cu traiul în SUA,Viorel Savva.

Totul a pornit de la faptul că Nata Albot l-a acționat în judecată pe un truckist moldovean, care a acuzat-o că nu a dat bonuri de plată participanților la festivalurile pe care le-a organizat ea în Moldova. Pe scurt, acesta a acuzat-o pe facebook de evaziune fiscală. Ulterior Nata Albot, fiind supărată de acest mesaj, a pretins de la el 250 000 dolari pe motiv că i-ar fi lezat reputația (documentul este anexat mai jos).

Mai mult, după acest incident, în una din emisiunile online „Internetu’ Grăiește”, Nata și Andrei au dat de înțeles că toți truckiștii moldoveni din SUA ar fi niște proști. Iar ofensa lor nu s-a lăsat fără replică. Jurnalistul de la Chișinău, Gabriel Călin, care la rândul său muncește șofer pe truck în SUA, a făcut un video pe facebook în care îndeamnă toți truckiștii să fie solidari și să semneze o cerere comună de chemare în judecată a lui Andrei și Nata. Șoferii vor să ceară de la cei doi 1 milion de dolari, bani care după proces vor fi dondați copiilor bolnavi de cancer din Moldova.

Avocatul Viorel Savva s-a arătat disponibil să preia personal acest caz pentru a face dreptate! Într-un live făcut recent pe facebook, juristul moldovean din Chicago a declarat că procesul de judecată al Truckiștilor vs. Nata și Andrei, va fi intentat în trei țări concomitent: SUA, Canada și Moldova. El afirmă că este absolut anti-democratic ca în secolul XXI cineva să interzică dreptul la libera exprimare altcuiva. Vedeți în video de mai jos mesajul lui Viorel Savva – menționăm că în live a intervenit și jurnalistul/truckistul Gabriel Călin, cel care a venit cu inițiava acestui proces de judecată.

Anexăm dovada care demonstrează că Nata Albot a cerut 250 mii dolari de la truckistul moldovean care muncește în SUA:

Nata Albot cere despăgubiri 250.000 de dolari de la un moldovean care a acuzat-o de evaziune fiscalăm gabriel calin, andrei bolocan canada lumina

loading...

Comments are closed.