Social

VIDEO // Bărbat din capitală, reținut pentru omorul unei bătrâne de 79 de ani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat de 37 de ani, originar din capitală, a fost identificat și reținut  de către ofițerii de investigație și urmărire penală din cadrul Inspectoratului de Poliție a sec. Centru, în conlucrare cu angajații din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în comun cu Procuratura mun. Chișinău, oficiul Centru, pentru comiterea unui omor.

Polițiștii au fost sesizați, în seara zilei de 7 septembrie, prin intermediul serviciului unic 112, de către un bărbat comunicând despre faptul că într-un apartament de pe str. Costiujeni din sectorul Centru, a fost depistat cadavrul unei femei.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului și medicul legist, pentru a stabili circumstanțele și cauza decesului. Victima s-a dovedit a fi în vârstă de 79 de ani, proprietara locuinței, iar pe suprafața corpului de către medical legist fiind depistate urme de moarte violentă.

Ca urmare a  investigațiilor efectuate de către ofițerii de investigație, s-a stabilit că victima se cunoștea cu suspectul. Acesta, la 7 septembrie, a venit în ospeție la un vecin de-al victimei și au consumat băuturi alcoolice. Ulterior bărbatul fiind în stare de ebrietate a mers în ospeție și la victimă, unde între ei s-a iscat un conflict, în urma căruia individul i-a aplicat lovituri în regiunea capului, după care a lăsat-o fără a-i acorda ajutor și a părăsit locuința.

În urma traumelor primite femeia a decedat.

Individul în cadrul acțiunilor procesual penale și-a recunoscut vina. Totodată este de menționat că suspectul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru infracțiuni analogice.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru ,,Omor”, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 15 la 20 ani sau cu detenţiune pe viaţă.

Bărbat din Capitală, cercetat penal pentru omor

Un bărbat de 37 de ani, originar din Capitală, a fost identificat și reținut de către ofițerii de investigație și urmărire penală din cadrul Inspectoratului de Poliție a sec. Centru, în conlucrare cu angajații din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în comun cu Procuratura mun. Chișinău, oficiul Centru, pentru comiterea unui omor. http://politiacapitalei.md/2020/09/18/barbat-din-capitala-cercetat-penal-pentru-omor/

Опубликовано Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău Пятница, 18 сентября 2020 г.

loading...

Comments are closed.