Social

(video) Bărbat din Chișinău reținut pentru trafic de ființe umane! A impus o tânără să se prostitueze în schimb la datorii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat de 27 de ani, domiciliat în municipiul Chișinău, a fost plasat sub arest preventiv pentru 20 de zile, fiind suspectat de trafic de ființe umane. Acesta ar fi obligat  o tânără să practice prostituția în schimbul unor datorii. 

Astfel, urmare a  măsurilor  speciale de investigații, ofițerii Centrului pentru Combaterea Traficului de Ființe Umane în comun cu procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale  au stabilit că,  o persoană  pe nume Alexei, a îndemnat -o pe o tânără de 19 ani, să practice prostituția, invocînd  în acest scop  datorii inexistente,  în sumă de 8000 de lei.

În fapt, polițiștii au stabilit că, în perioada lunilor martie-august 2018, suspectul invocând întoarcerea unor datorii,   pentru careva presupuse deteriorări de mobilier din apartamentul acestuia,  care era închiriat de victimă, a obligat-o  să practice prostituția. Mai mult, suspectul ar fi amenințat-o că va divulga familiei  despre faptul practicării prostituției acesteia în trecut.

În cadrul efectuării acţiunilor procesual penale şi a măsurilor speciale de investigații, polițiștii au stabilit că suspectul intenţionează să se întâlnească cu fata în municipiul Chișinău pentru a primi  bani.

Astfel, la 9 noiembrie 2018, cei doi s-au întâlnit în municipiul Chișinău,  unde i-a transmis bărbatului suma de 2000 lei. Ulterior, la data de 15 noiembrie,  suspectul a fost  reținut în flagrant în timp ce   primea de la victimă suma de 3000 de lei.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă  închisoare de la 6 la 12 ani.

loading...

Comments are closed.