Social

(video) Bărbatul care își ținea cei 4 membri ai familiei drept ostatici a fost împușcat mortal

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat a fost reținut de poliție, după ce a ținut patru persoane ostatice într-un apartament din sectorul Botanica al Capitalei. Totul s-a întâmplat în timp ce poliția urma să efectueze o percheziție la domiciliul acestuia, însă bărbatul a refuzat să coopereze și și-a luat membrii familiei ostatici, amenințând că îi va omorî.

Șeful Inspectoratului General de Poliție, Alexandru Pânzari, a declarat în cadrul unui briefing de presă, că polițiștii au mers în apartamentul de la Botanica să efectueze percheziții, bărbatul fiind bănuit de huliganism și furt de documente.

Bărbatul a fost abordat de către un psiholog, dar cu toate aceste el nu s-a lăsat îndoit și a refuzat să colaboreze cu poliția amintind că dorește să-și omoare apropiații.

Bănuitul ar fi opus rezistență, avea un cuțit și o sabie la el, cu care ar fi rănit un polițist. Oamenii legii ar fi fost nevoiți să tragă dintr-o armă de foc, iar bărbatul a fost rănit. În scurt timp, acesta a decedat la spital.

Reieșind din gravitatea cazului, au fost chemate două grupuri de asalt și de comun au intrat cu forța în apartament pentru a salva cele patru persoane. Bănuitul avea asupra lui un cuțit și o armă asemănătoare cu sabia. Acesta a atacat forțele speciale, care în rezultat au folosit arma din dotare. Bărbatul s-a ales cu leziuni corporale și a fost internat la Spitalul de Urgență”, a declarat Pînzari.

Șeful IGP mai spune că nici copiii și nici cele două femei nu au avut de suferit și li s-a acordat asistență psihologică.

Potrivit șefului Poliției, bărbatul fusese anterior judecat de șapte ori, era foarte violent, acesta automutilându-și o mână în semn de protest atunci când se afla, acum câțiva ani, într-un penitenciar.

loading...

Comments are closed.