Social

VIDEO // Bătaie crâncenă în ”Dealul Țiganilor” din Soroca, oraș în carantină

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bătaie crâncenă în ”Dealul țiganilor” din Soroca, oraș în carantină. Cel puțin aceasta putem vedea în înregistrarea video care a fost publicată pe canalul Bazar politic de pe Telegram.

Video a fost expediat de un cititor al Bazar-ului politic. Din informația oferită, în jurul orei 17.00, în zona ,,Dealul Țiganilor” din Soroca, str. Vasile Stroiescu, a avut loc un incident violent.

Două familii de rromi se certau și s-au luat la bătaie. Prin preajmă se afla o patrulă de poliție, compusă din 2 polițiști Fulger, care au intervenit să-i despartă.

Potrivit martorilor oculari, s-a iscat o altercație, unde s-au implicat și alți rromi. Polițiștii, aflați în Soroca pentru a patrula în condițiile unei carantine dure, au chemat forțe suplimentare ale Fulger și poliția locală. Persoanele au fost documentate deja la inspectoratul de poliție Soroca, spune expeditorul înregistrării video.

Sursa care trimis video și informația mai spune că după acest caz, poliția, ar fi dispus instituirea a doar 8 rute de patrulare mixtă prin Soroca: 2 Fulger și 1 ofițer de sector, iar 5 angajați Fulger vor realiza patrulare auto gata să intervină în forță dacă va fi cazul.

Poliția deocamdată nu a comentat cazul dat.


loading...

Comments are closed.