Alte știri

VIDEO // Bătaie cu pumni și picioare în ziua de Paşte, la Ghidighici. Totul a pornit de la un câine

Pinterest LinkedIn Tumblr

Imagini incredibile au fost surprinse, duminică, la Ghidighici. Mai multe persoane s-au luat la bătut cu pumni și picioare din cauza unui câine care a trecut pe lângă o gașcă de tineri ce chefuiau pe malul iazului.

Potrivit martorului ocular, o femeie a trecut pe lângă bărbați cu un câine, însă unul dintre petrecăreți s-a arătat nemulțumit de aceasta și a început a înjură stăpâna patrupedului.

“Am ieșit cu câinele afară, animalul a trecut pe lângă ei, nici măcar nu a lătrat, doar s-a apropiat de ei, însă unul din gașca care chefuia pe malul iazului a început a striga la câine și după a mă înjura pe mine”, a spus femeia, transmite Publika.MD.

La scurt timp, câțiva tineri care erau prin zonă s-au apropiat de aceștia pentru a stopa conflictul, însă petrecărețul s-a arătat nemulțumit și a sărit la bătaie.

“Bărbatul a început a striga, era clar că acesta caută conflict, cu mine sau cu altcineva nu conta atunci, bărbatul era pus pe ceartă”, a mai spus femeia.

La scurt timp a fost chemată poliția la fața locului, însă nu se cunoaște dacă cineva a fost sancționat.

Totodată, am încercat sa aflăm mai multe detalii de la ofițerul de Poliție a municipiului Chișinău, Svetlana Scripnic, însă aceasta nu ne-a răspuns la telefon.

loading...

Comments are closed.