Alte știri

(video) Biserică în Chișinău: Preot în mașină de lux, filmat cum înjură groaznic chiar în săptămâna Paștelui

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jurnaliștii de la RISE Moldova au realizat o investigație în care prezintă cazul unui infractor spaniol care a încălcat legea în țara sa de origine și a fugit în Republica Moldova, unde a stat mult timp în casa unui preot din Capitală. În după-amiaza zilei de 7 martie 2018, un reporter a mers la biserica unde slujește părintele Vitalie Roșca. Lăcașul se află în apropiere de clădirea Circului. Acolo l-a întâlnit pe preot în timp ce se pregătea să urce în automobilul său de model Hyundai.

„Nu-l cunosc. Eu nu mă ocup de casa aceea. Acolo cineva se ocupă… Eu sunt proprietar, dar acolo fiul trăiește. Mă iertați, dar cu dumneavoastră nu stau de vorbă. Ce crimă a făcut el (spaniolul-n.r.)? …că voi doar cu asta vă ocupați. El îi spaniol sau moldovean? Gheorghe!? Eu vă spun că nu mă ocup… Fiul meu gestionează casa aceea”, a răspuns Preotul Vitalie.

După acest dialog scurt, reporterul RISE Moldova a mers la ieșirea de pe teritoriul bisericii și a făcut mai multe fotografii pentru documentare. În acel moment, părintele fiind la volanul automobilului Hyundai, s-a oprit câteva secunde la poarta bisericii. Apoi, s-a îndreptat brusc în direcția reporterului care fotografia în spațiul public. Preotul a continuat să conducă automobilul, printre copaci, în direcția reporterului care alerga pe un teren accidentat din apropierea lăcașului sfânt. După acestă cursă, părintele a oprit automobilul lângă un taxi. A coborât și a discutat la telefon. Apoi, l-a amenințat pe reporter și l-a înjurat de mai multe ori.

„Pi******’, ca’ să-i rup picioarele, bl*a! Eu o să-l găsesc pe dânsu’, RISE Moldova, bl*a! [Sunt răi?] Măi da’ ăștia se bagă în tot căcatul, măi. Jurnaliști, jurnaliugă de asta. Eu nu știu ce vrea, dar ei fac din țânțar armăsar. Cu dânșii nici nu stau de vorbă. Idioți sunt ei… Așa le place în căcat să se bage. [Poate trebuia să stați de vorbă cu el.] Pentru ce? Am stat eu de vorbă. Dar el mă fotografiază. Cu ce drept, idiotu’. [Tocmai m-am speriat eu…]”, a înjurat Părintele din Chișinău.

loading...

Comments are closed.