Politic

VIDEO: Blocul ACUM confirmă că au discutat cu PDM. Detalii despre acest dialog

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce președintele fracțiunii parlamentare a democraților, Dumitru Diacov a declarat că ar fi fost contacta de cei din Blocul ACUM pentru a nu susține moțiunea de cenzură, deputatul din ACUM, Sergiu Litvinenco oferă detalii despre acest dialog, informează Agora.md

Domnul Nantoi din câte știu a discutat cu Diacov, din câte cunosc. Ei se cunosc de ceva timp. Nu știu dacă au discutat în sensul nesusținerii moțiunii. Au discutat, probabil ca foști colegi, domnul Nantoi a fost membru PD. M-am întâlnit cu un coleg de la PSRM în lift. L-am întrebat și a spus că nici lor nu le place situația. Este cale de întoarcere: să nu se voteze moțiunea și legea să intre în vigoare”, a declarat Litvinenco.

Amintim că în seara zilei de 11 noiembrie, în cadrul uni emisiuni televizate, președintele fracțiunii parlamentare a Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a menționat că ar fi fost contactat de reprezentanți ai Blocului ACUM. Politicienii ar fi cerut membrilor opoziției să nu susțină moțiunea de cenzură propusă de socialiști.

loading...

Comments are closed.