Editoriale

(Video) Blogger: 3 milioane pentru ministrul de Interne? Ce răspunde Andrei Năstase

Pinterest LinkedIn Tumblr

Toată lumea știe că cel care nu e influențat politic și luptă pentru dreptate, este de facto cel mai corupt.

Se știe foarte bine că Andrei Năstase a primit mită de 3 milioane de la ruși, pentru a destabiliza situația politică din țară. Cel puțin asta a spus vice-primarul de la București, Aurelian Bădulescu. Nu că aș fi superstițioasă, dar se pare că cifra de 3 milioane îl urmărește. Mai nou, se vehiculează din diverse surse faptul că Andrei Năstase ar fi primit de la Grigore Caramalac alias Bulgaru, 3 milioane de euro pentru a porni cauza penală pe numele lui Plahotniuc privind uzurparea puterii în stat, iar pentru a nu ”bate la ochi” așa de tare, a decis să iasă cu o declarație pentru ca oamenii să rămână în continuare manipulați precum că Igor Popa ar fi primit de la Vladimir Plahotniuc 500.000 EUR pentru a nu deschide cauza.

Oare pe cine trebuie de crezut? Pe cel care slujește rușilor și care a făcut un angajament public pe care ulterior l-a încălcat? Nu cred. Și dacă tot Năstase a declarat că are dovezi, dar pe care evident nu vrea să le prezinte – în spațiul public sunt dovezi pe care lumea e pregătită să le prezinte că el a primit de la Grigore Caramalac suma de 3 milioane, dar le vor prezenta după ce Năstase va demonstra că Igor Popa a primit acei bani.
Și totuși, de ce 500.000 și nu 1 milion sau două? Sau chiar și zece.. Că doar Plahotniuc are bani, nu? Acest ministru de interne, care numai ministru nu este o cam ia razna.. Și dacă voi credeți că Andrei Năstase e un bun ministru de interne, atunci îmi pare rău că ați aruncat votul în vânt. Un ministru de interne nu trebuie să umble cu minciunile și manipulările, ci trebuie să-și execute funcția corect și pentru oameni.
Deci, așteptăm probele, Andrei. Să vedem cât de sincer ești, că până acum, nu prea ai fost….
loading...

Comments are closed.