Editoriale

(Video) Blogger: 3 milioane pentru ministrul de Interne? Ce răspunde Andrei Năstase

Pinterest LinkedIn Tumblr

Toată lumea știe că cel care nu e influențat politic și luptă pentru dreptate, este de facto cel mai corupt.

Se știe foarte bine că Andrei Năstase a primit mită de 3 milioane de la ruși, pentru a destabiliza situația politică din țară. Cel puțin asta a spus vice-primarul de la București, Aurelian Bădulescu. Nu că aș fi superstițioasă, dar se pare că cifra de 3 milioane îl urmărește. Mai nou, se vehiculează din diverse surse faptul că Andrei Năstase ar fi primit de la Grigore Caramalac alias Bulgaru, 3 milioane de euro pentru a porni cauza penală pe numele lui Plahotniuc privind uzurparea puterii în stat, iar pentru a nu ”bate la ochi” așa de tare, a decis să iasă cu o declarație pentru ca oamenii să rămână în continuare manipulați precum că Igor Popa ar fi primit de la Vladimir Plahotniuc 500.000 EUR pentru a nu deschide cauza.

Oare pe cine trebuie de crezut? Pe cel care slujește rușilor și care a făcut un angajament public pe care ulterior l-a încălcat? Nu cred. Și dacă tot Năstase a declarat că are dovezi, dar pe care evident nu vrea să le prezinte – în spațiul public sunt dovezi pe care lumea e pregătită să le prezinte că el a primit de la Grigore Caramalac suma de 3 milioane, dar le vor prezenta după ce Năstase va demonstra că Igor Popa a primit acei bani.
Și totuși, de ce 500.000 și nu 1 milion sau două? Sau chiar și zece.. Că doar Plahotniuc are bani, nu? Acest ministru de interne, care numai ministru nu este o cam ia razna.. Și dacă voi credeți că Andrei Năstase e un bun ministru de interne, atunci îmi pare rău că ați aruncat votul în vânt. Un ministru de interne nu trebuie să umble cu minciunile și manipulările, ci trebuie să-și execute funcția corect și pentru oameni.
Deci, așteptăm probele, Andrei. Să vedem cât de sincer ești, că până acum, nu prea ai fost….

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.