Externe

(Video BOMBĂ) Putin este etnic georgian, iar mama sa trăieşte în mare secret în Georgia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cotidianul german Die Zeit subliniază trecutul misterios al lui Vladimir Putin, publicând mărturia unui cecen care și-a făcut reapariția în Vestul Europei după ce a stat ascuns mai mulți ani. Bărbatul a adunat mărturiile Verei Putin, o femeie care pretinde că este mama biologică a președintelui. Ea susține că Putin a fost un copil din flori, trimis să locuiască la niște rude îndepărtate pe care ulterior le-a prezentat drept părinții săi.

Vladimir Putin, Putin in copilarie, cine este Putin
Vladimir Putin la 3 ani?

În februarie, jurnaliştii de la Zeit au vizitat-o pe femeia în vârstă de 88 de ani, Vera Putina, din satul Metekhi. Rudele femeii au spus că „oameni din serviciile speciale” i-au interzis să vorbească cu reporterii. De asemenea, rudele ei sunt convinse că în urmă cu câţiva ani, serviciile de securitate ruseşti, sub masca unor ofiţeri de poliţie georgieni şi asistente medicale i-au luat femeii probe de sânge, şi apoi au dispărut din nou. Anterior, cum declara Vera Putina, i-au fost confiscate toate fotografiile şi dovezile că Vladimir Putin este fiul ei.

Ce susţine femeia presupusă a fi mama biologică a lui Vladimir Putn? Vera Putina relatează că, în 1999, a văzut la televizor chipul lui Vladimir şi l-a recunoscut drept fiul său. Potrivit ei, „Vova” a locuit în Metekhi până la zece ani, iar apoi a fost trimis la bunicii săi, care trăiau în Rusia, în oraşul Ocer din regiunea Perm, informează paginaderusia.ro.

Acest lucru este confirmat de înregistrările şcolii locale, în conformitate cu care, între 1959-1960, acolo a studiat Vladimir Putin, un etnic „georgian”.

Dezvăluirile Verei Putina aduse de asemenea o dimensiune personală la recentul război dintre Rusia și Georgia, dar și exhumarea amintirilor legate de un alt om puternic al Rusiei și cel mai vestit fiu al Georgiei, Josef Stalin.

Agenții federali ar fi șters toate indiciile că Putin și-a petrecut prima parte a vieții într-un sat din Georgia. Singura dovadă rămasă intactă ar fi o fotografie cu micul Putin, deși nu există nicio probă că băiatul din poză este, într-adevăr, actualul lider de la Kremlin.

Zvonuri despre adevăratele rădicini ale lui Vladimir Putin circulă de mulți ani. Articolul publicat de Die Zeit sugerează că Vladimir Putin, din poziția de ofițer KGB, și-a modificat povestea de viață pentru o ascensiune mai rapidă la putere și pentru a nu fi văzut, în timpul primei campanii electorale, drept un copil ilegitim care a crescut în Georgia.

loading...

Comments are closed.