Politică

(Video) Cadidatul PDM la Ialoveni, Ion Sula şi-a prezentat platforma electorală în satul de baștină Costești

Pinterest LinkedIn Tumblr

Directorul degrevat al Agenţiei pentru Siguranţa Alimentelor, Ion Sula şi-a prezentat platforma electorală la Costeşti, Ialoveni. Originar din Costeşti, acesta susţine că localităţile din regiune au nevoie de infrastructură. Ion Sula a promis că va contribui şi la reparaţia drumurilor ce fac legătura dintre satele Pojăreni şi Ţîpala, Costeşti şi Moleşti.

„Aveţi încredere, am pregătirea necesară şi aici îmi asum responsabilitatea faţă de dumneavoastră că nu vă voi da de gol”, a comunicat candidatul PDM pe circumscripţia nr. 37, Ion Sula.

Primarul satului Costeşti, Natalia Petrea, a spus despre candidat că „este persoana care a demonstrat prin exemple şi fapte concrete că-şi iubeşte ţara, în primul rând, că-şi iubeşte satul de unde a pornit în lume, care l-a format şi care a contribuit la rezultatele pe care le-a înregistrat până în prezent”.

„Eu te cunosc foarte bine pe dumitale, eu îţi cunosc copiii, noi am activat împreună, dar ceea ce faci şi ceea ce demonstrezi dumitale, nu în zadar aceşti oameni sunt alături de dumitale”, a menţionat deputatul PDM, Nicolae Juravschi.

Iar fosta dirigintă a lui Ion Sula, Maria Nartea a declarat: „Mă bucur de rezultatele lui Ion, fiindcă de fapt, mai apoi, după ce a finisat studiile, fiecare dintre colegii lui şi-au ales drumul lor în viaţă, zic eu, în diferite domenii şi astăzi vreau să zic că fiind în diferite domenii, mă mândresc cu ei”. 

După lansarea oficială, Ion Sula a mers pe la casele oamenilor. „Dapu cum să nu-l susţinem dacă e din sat de la noi? Asta va fi un mare păcat din partea Costeştiului dacă nu o să-l susţină”, a spus un locuitor din Costești.
 
Circumscripţia numărul 37 cuprinde 22 de localităţi din raioanele Ialoveni, Căuşeni şi Hânceşti. Urmăriți în continuare reportajul realizat de Canal 2. 
loading...

Comments are closed.