(Video) Cadou impresionant primit de Vladimir Putin de ziua sa, din partea arabilor!

federatia rusa, moscova kremlin, putin 66 de ani, Cadou impresionant primit de către Vladimir Putin de ziua sa, anexarea crimeei, armata rusa transnistria, dodon putin, 

Duminică, președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a împlinit 66 de ani. Cu această ocazia, lideri politici din mai multe țările ale lumii i-au adresat mesaje de felicitare. Totodată Putin a primit și un cadou deosebit din partea arabilor.

Astfel, în noaptea de 7 octombrie, cea mai înaltă clădire din lume “Burj Khalifa” a fost luminată în culorile drapelului Rusiei iar pe clădire a apărut o poză cu un tort, după care un mesaj scris cu litere gigantice “Happy birthday” adresat liderului de la Kremlin. Zeci de oameni prezenți la fața locului au filmat momentul cu telefoanele mobile. Vedeți video mai jos.

Burj Khalifa este un zgârie-nori din Dubai (Emiratele Arabe Unite), cea mai înaltă clădire construită vreodată de om, măsurând 828 metri înălțime. Construcția a început în 2004, exteriorul fiind finalizat în 2009. Costurile totale ale proiectului au fost de 1,4 miliarde de dolari.

Burj Khalifa, cea ma inalta cladire din lume, federatia rusa, vladimir putin, moscova kremlin

Vladimir Putin s-a născut la 7 octombrie 1952 în orașul Leningrad (Sank-Petersburg). A făcut studii la facutatea de drept și în paralel s-a remarcat ca luptător de judo. În perioada URSS a făcut parte din Partidul Comunist (PCUS) și a activat în Comitetul Securității Statului (KGB). Pentru prima dată a devenit președinte al Federației Ruse în anul 1999, succedându-l pe Boris Elțin, iar în prezent se află la al patrulea mandat în această funcție. Unele reviste prestigioase din occident îl consideră pe Putin cel mai influent politician și cel mai bogat om din lume la etapa actuală. El a fost criticat foarte dur de către SUA și UE pentru anexara Crimeei în 2014, în schimb acest lucru i-a sporit simpatia din partea poporului rus. Putin a fost căsătorit cu Ludmila Putina, împreună cu care au două fete, Maria și Ecaterina.

familia lui vladimir putin, rusia moscova, kremlin, ludmila putina, fiicele lui putin,

Total
0
Shares
Total
0
Share