Politic

(video) Când a fost Năstase sincer? Când cerea unioniștilor să nu „zbiere” de unire, sau acum când le cerșește votul?

Pinterest LinkedIn Tumblr

De când s-a lansat în campania electorală pentru funcția de Primar al Chișinăului, Andrei Năstase și-a amintit și de vectorul geopolitic și încearcă să polarizeze electoratul în pro-europeni unioniști și pro-ruși. Totuși cu ceva timp în urmă Năstase se adresa unioniștilor ca să nu mai „zbiere” despre unire.

Astfel, în octombrie 2018, liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr” (PPDA), Andrei Năstase, considera că retorica cu privire la vectorii politici în R. Moldova trebuie încetată și i-a sfătuit și pe cei care „urlă” și „zbiară”, pledând pentru Unirea cu România și pentru integrare europeană, să facă același lucru.

„Cei care urlă în gura mare Unirea și nu fac nimic pentru ea. Batista pe țambal trebuie să o pună cei care zbiară în gura mare Unire și vor s-o bage în Constituție, dar de fapt nu fac nimic pentru asta. Recent au renunțat la integrarea europeană. Iată despre asta vorbeam eu. Mai puțină vorbă, băieți. Lăsați-ne pe noi cu retorica asta”, declara atunci Năstase.

Liderul PPDA a ținut să facă și o precizare în cadrul emisiunii de atunci la subiectul cu „batista pe țambal”.

„Eu am vorbit atunci și spun și acum că Acordul de Asociere trebuie implementat, iar retorica cu privire la vectorul de dezvoltare trebuie încetată”, a punctat Năstase.

 

 

 

 

loading...

Comments are closed.