Politic

(video) Candidat repetent la matematică: Inga Grigoriu de la Platforma DA consideră că drumul se măsoară în kilograme

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidata blocului ACUM pe circumscripția cu numărul 25, Inga Grigoriu a comis o gafă impartonabilă în cadrul unor dezbateri electorale. Aceasta a confundat involuntar, sau poate din neștiință unitatea de măsură în sistemul internațional pentru lungime.

Incidentul a avut loc ieri, în cadrul dezbaterilor electorale de la postul de televiziune ProTV Chișinău, dezbateri moderate de către jurnalista Lorena Bogza. Inga Grigoriu povestea despre cele 1200 de kilometri de drumuri făcute la inițiativa Partidului Democrat prin programul „Drumuri bune” când în loc de noțiunea kilometru, care este recunoscută ca fiind unitate de măsură în sistemul internațional pentru lungime, a spus termenul de kilogram, care se referă la greutate.

Nu cunoaștem la ce se gândea în momentul de față vicepreședinta Platformei DA și candidata blocului ACUM pe circumscripția 25, dar putem afirma faptul că greșeala ei a fost observată de mai mulți internauți și a devenit temă de glume la adresa tânărului candidat.

Din partea noastră, venim cu rugăminte către doamna Grigoriu să repete materialul din curicula școlară pentru a face față cu brio următoarei dezbateri electorale.

loading...

Comments are closed.