Politic

(Video) Caravana PDM a ajuns la Hîncești: Andrian Candu și Alexandru Botnari live din centrul orașului

Pinterest LinkedIn Tumblr

În prima zi din această săptămână electorală, echipa Partidului Democrat a ajuns în raionul Hîncești, unde pe parcursul zilei va avea diverse întîlniri cu locuitorii. Caravana PDM a început cu un scurt live pe Facebook făcut de președintele Parlamentului, Andrian Candu, alături de primarul de Hîncești, Alexandru Botnari, și de președintele raionului Ghenadie Buza, care sunt candidații democraților pe circumscripțiile 38 și 39.

„În mod obișnuit dimineața, ne-am adunat toți împreună aici, în fața monumentului domnitorului Ștefan cel Mare din Hâncești. Ne împărțim în mai multe echipe și plecăm în tot raionul, în așa fel încât astăzi să acoperim două circumscripții electorale. Iar când zic de circumscripții, bineînțeles, vorbim și despre promovarea candidaților Partidului Democrat, iar unul din ei este Alexandru Botnari, primarul degrevat din funcție al orașului, care știe foarte bine care sunt necesitățile orășenilor dar și a întregului raion Hîncești”, a spus Andrian Candu.

„Ca întotdeauna suntem gata, și munca pe care o depunem de 16 ani în calitate de primar ne face să continuăm spre noi realizări, să facem ceea ce așteaptă cetățenii noștrii”, a spus Alexandru Botnari.

Andrian Candu a spus că astăzi echipa PDM, în raionul Hâncești, va vizita câteva întreprinderi de confecții, brutării, candidații vor merge și la Curtea Domnească, vor discuta cu grupuri de cetățeni în Casa de Cultură și în Consiliul Raional, deci va fi o zi foarte încărcată și productivă.

loading...

Comments are closed.