Social

Video care a șocat internetul: O femeie s-a așezat în brațele unei tinere într-un autobuz pe ruta Cahul-Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

O tânără a trăit ieri o emoție foarte jenantă într-un autobuz de pe ruta Cahul – Chișinău! O femeie cu tupeu s-a ucrat la ea în brațe și a mers așa zeci de km. Fata indignată a povestit situația pe facebook.

„Nu am putut sa nu mă împart cu așa o experiență dar am sa scriu pe scurt! Azi am urcat în autobuzul cu ruta Cahul – Chișinău! Am primit bilet fără numărul locului la fel ca și alți pasageri și la fel ca și doamna în cauză! Am urcat și am ocupat un loc cu mult timp înaintea unei doamne care a venit și fiind vorbitoare de limba rusă sa adresat în cel mai urat mod, spunând să părăsesc locul! Respectiv am întrebat dacă acesta este nr. locului pe care trebuie să îl ocupe și a spus ca sa vorbesc în rusă pentru ca ea nu înțelege, i-am tradus și mi-a raspuns că: ,,Da,are loc indicat” ;(de fapt neavând pentru ca nu a dorit sa îl arate) și luându-l pe șofer ,,la o vorba”! Când s-au întors șoferul mi-a reproșat că nu stau la locul meu și ca sa-l părăsesc! In cele din urma am rămas pe locul meu iar doamna a spus ca se așează în brațele mele! Zis și făcut!”, a povestit fata. 

„S-a urcat pe mine și pe vioara mea… Când am sunat părinților sa le cer un sfat, dumneaei ma amenințat ca soțul ei lucrează in poliție și ca ,,am s-o primesc și eu și părinții mei”! A fost nevoie sa fie anunțată poliția din orașul Cantemir, ca ea și șoferul sa coșteințizeze ca o să se aleagă cu un caz penal, probabil, ca sa coboare din brațele mele! În cele din urma când a urcat polițistul, șoferul a improvizat altă minciuna! Iar omul care a anunțat poliția a spus ca sa rezolvat problema!”, a adăugat ea.

loading...

Comments are closed.