Social

(video) Cât cântărește defapt un pachet de 1kg de zahăr „Domnița”. Vei fi surprins de rezultat!

Pinterest LinkedIn Tumblr

V-ați gândit vreodată cât cântărește un pachet de 1 kg de zahăr? Sigur că nu, dacă scrie pe el că are 1 kg, atunci normal ar trebui să cântărească 1000 de grame, adică un kilogram.

Un experiment al unui internaut pe nume Andrei Moiseenco a demonstrat că de fapt un pachet standard de zahăr Domnița cântărește în jur de 910-915 grame, adică suntem fraieriți cu aproximativ 100 de grame de zahăr.

În comentarii către postare, unii internauți au încercat să convingă autorul că s-ar putea să nu aibă dreptate, astfel unii au încercat să dea vina pe cântarul care s-ar putea să fie chinezesc, deci contrafăcut și ar arăta date eronate sau poate pachetul de zahăr este spart și s-a scurs acele 100 de grame de zahăr. Unii chiar au mers la magazin să cumpere un pachet pe care să îl cântărească pentru a demonstra că de fapt, pachetul de zahăr Domnița are un kilogram.

Din pozele postate la comentarii, se arată că majoritatea pachetelor cumpărate au peste un kilogram, fie cu un gram mai mult sau chiar cu 20 de grame.

 

 

 

 

Autorul postării pentru a demonstra totuși tuturor de faptul că nu este un caz unic, a mai mers o dată la magazin să cumpere un pachet de zahăr Domnița. De data aceasta, pachetul s-a dovedit a fi mai greu cu 5 grame, 915 grame, cam atâta a înregistrat cântarul.

loading...

Comments are closed.