Alte știri

VIDEO // Cavcaliuc apără colega agresată de PAS: „Cei care agresează fizic și moral femeile, n-au ce căuta la guvernare”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Individul din PAS care a agresat fizic o femeie, reprezentantă a Partidului PACE, la Căușeni, riscă până la 2500 de lei amendă sau până la 60 de ore de muncă în folosul societății. 

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Ieri a fost depusă o plângere de un reprezentant PACE. A fost pornită procedura contravențională în baza art.354 Cod Contravențional. Acesta riscă amenda de la 6-50 unități contravenționale sau muncă neremunerată de la 20-60 de ore”, ne-a spus ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu.

În același timp, până în acest moment, nici Igor Grosu, nici liderul informal al PAS, Maia Sandu, sau altcineva din PAS nici măcar nu au binevoit să-și ceară scuze pentru cele întâmplate.

Mai mult, secretarul de presă al acestui partid afirmă că „doamna respectivă nu a fost agresată fizic”.

„ Liderii PAS preferă să tacă, în speranța că acest incident rușinos și criminal va fi uitat. Nu vom admite acest lucru. Cei care agresează fizic și moral femei n-au ce căuta la guvernare. PACE va face ordine în țară pentru oameni. Acasă vom construi Europa”, a scris liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, într-o postare.

Amintim că, potrivit celor din PACE, membrii PAS au dat dovadă de un comportament agresiv din momentul instalării cortului PACE în piața din centrul orașului Căușeni, în data de 2 iunie. Și dacă până acum s-au limitat doar la atacuri verbale și amenințări, duminică, 13 iunie, aceștia au trecut la pumni.

Reprezentanții formațiunii politice spun că sunt supuși permanent presiunilor din partea oponenților politici, care implică procurorii, folosesc relațiile lor la bănci și în mediul criminal în încercarea de a închide gura președintelui PACE, Gheorghe Cavcaliuc și echipei partidului.

loading...

Comments are closed.