Alte știri

VIDEO // Cavcaliuc, despre captura record de heroină: „Sunt mândru de ofițerii moldoveni”

Pinterest LinkedIn Tumblr

O cantitate record de heroină a fost depistată pe teritoriul Republicii Moldova. Liderul PACE, colonelul de poliție Gheorghe Cavcaliuc, anterior fost șef adjunct la IGP, a ținut să felicite angajații structurilor de drept din țară pentru captura record depistată de forțele de ordine din Republica Moldova.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Într-un LIVE pe pagina sa de Facebook, Cavcaliuc a felicitat ofițerii de investigație, procurori, dar și conducerea MAI și IGP.

„Felicit angajații structurilor de drept. Uitați-vă că se poate și la noi. Sunt mândru de ofițerii moldoveni”.

În aceeași intervenție LIVE, Cavcaliuc a promis că viitorul ministru de interne Mihai Ciubaciuc, prezentat recent de PACE, va moderniza baza tehnică, va spori condițiile de muncă și trai, ca angajații integri și profesioniști MAI să-și poată exercita munca cu mândrie.

Candidatul propus de Partidul PACE pentru șefia Ministerului Afacerilor Interne a anunțat deja că printre prioritățile sale se numără combaterea criminalității în toate formele, la toate etapele, pentru a descuraja ilegalitățile și a le oferi oamenilor garanția că viața, sănătatea, bunurile lor sunt protejate. Un element important aici va fi implementarea dosarului electronic, care va juca un rol determinant în reducerea corupției, dar și protejarea oamenilor cu epoleți. De asemenea, Ciubaciuc își propune să ofere angajaților MAI motivația, resursele și susținerea necesară.

Amintim că o cantitate record de heroină a fost depistată pe teritoriul Republicii Moldova. Gruparea criminală internațională a fost demascată în urma unei operațiuni transfrontaliere, efectuată de INI, PCCOCS și Serviciul Vamal.

loading...

Comments are closed.