Alte știri

VIDEO // Cavcaliuc despre SONDAJ: Nu vă grăbiți să împărțiți mandatele

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri parlamentare anticipate, două formațiuni ar accede în Parlament.  Despre aceasta arată datele unui sondajul realizat de Comunitatea WatchDog.MD și Institutul de Politici Publice. Sondajul a fost realizat în perioada 2-8 iunie, pe un eșantion de 1.154 de respondenți. Potrivit acestui sondaj, cei din PAS vor ocupa majoritatea fotoliilor din parlament. Întâmplător sau nu, PACE nu sa găsit în acest sondaj, cu toate că, potrivit președintelui Gheorghe Cavcaliuc, pe masa liderului neformal al PAS-ului și a altor lideri de partide stă analiza clară care arată că partidul PACE este în ascensiune continuă, că este cel mai activ partid din țară, că produce cele mai multe evenimente și acțiuni, că este în contact direct mereu cu cetățenii și că este mereu implicat în viața politică și socială.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Despre aceasta a spus liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, în cadrul unui LIVE, organizat pe pagina sa de Facebook.

„Am rămas uimit de tupeul unor analiști politici și companii de realizare a sondajelor. Mă refer la ultimul sondaj, făcut de un ONG-ist care e ținut de lanț de un mare partid din Moldova, lucrează la președinție și mai face parte dintr-un partid spoiler al PAS-ului. Sondajul lui a arătat că nimeni decât PAS-ul nu va deține puterea absolută și că ei vor avea cele mai multe mandate. Hai, v-ați desenat voi acolo procentele pe care ați vrut să arătați că o să le luați după 11 iulie, dar cât tupeu să ai să nu incluzi deloc partidul PACE în sondaje de parcă nici nu ar fi”, a declarat Cavcaliuc.

Potrivit liderului PACE, comentatorii politici și jurnaliștii de la televiziunile cumpărate de acei politicieni au restricții de a propunța numele lui sau al partidului PACE.

„Eu cunosc că cei de la PAS dar și alte partide care se consideră foarte importanți în țară au dat indicații comentatorilor politici pe care îl au să nu menționeze niciodată la TV numele PACE sau Gheorghe Cavcaliuc, la fel, nici un candidat PACE să nu fie invitat în emisiuni la televiziunile lor cumpărate, iar liderul să fie chemat numai pentru a fi murdărit”, a mai adăugat Gheorghe Cavcaliuc.

Cavcaliuc a venit și cu un îndemn pentru cei ce au realizat acest sondaj, spunându-le să nu se grăbească să împartă mandatele în parlament.

„Celor care au făcut acest sondaj și nu ne-au inclus pe noi acolo și celor care stau în spatele lui, vreau să le spun să nu se grăbească să împartă mandatele în parlament și să își deseneze sondaje unde nu există PACE și Gheorghe Cavcaliuc, deoarece noi o să vă arătăm adevărul, o să vă surprindem așa cum voi nu vă așteptați niciodată, o să venim cu niște lucruri care nu vor putea fi combătute niciodată. Eu mai am multe de spus, cetățenii trebuie să cunoască adevărul”, a menționat președintele PACE.

loading...

Comments are closed.